Smith Middle School

Skip to main content

Bell Schedules

Smith Middle School

 

2016-2017 Time Schedule

 

Full Day (8:20 a.m. – 3:01 p.m.)

1st hour

     8:20 am – 9:20 am

(announcements at the beginning of 1st hour)

2nd hour

  9:25 am – 10:21 am 

 

 

3rd hour

10:26 am – 11:22 am

 

 

4th hour

11:27 am – 12:57 pm

 

 

A Lunch

B Lunch

C Lunch

11:22 – 11:52 (lunch)

11:27 – 11:57 (class)

        11:27 – 12:27 (class)

   11:57 – 12:57 (class)

 11:57 – 12:24 (lunch)

12:27 – 12:57 (lunch)

 

12:27 – 12:57 (class)

 

5th hour

1:02 pm – 1:59 pm

 

 

6th hour

2:04 pm – 3:01 pm

 

 

 

First Day of School (8:20 – 11:39 a.m.)

9/6/16

1st hour

8:20 am – 8:52 am

32 minutes

2nd hour

8:57 am – 9:25 am

28 minutes

3rd hour

9:30 am – 9:58 am

28 minutes

4th hour

10:03 am – 10:31 am

28 minutes

5th hour

10:36 am – 11:05 am

29 minutes

6th hour

11:10 am – 11:39 am

29 minutes

 

Half Day Schedule (8:20 a.m. – 11:37 a.m.)

9/28/16

10/20/16

10/26/16

11/18/16

1/19/17

3/15/17

6/14/17

6/15/17

6/16/17

           

1st hour

8:20 am – 8:52 am

32 minutes (announcements)

2nd hour

8:57 am – 9:25 am

28 minutes

3rd hour

9:30 am – 9:58 am

28 minutes

4th hour

10:03 am – 10:31 am

28 minutes

5th hour

10:36 am – 11:04 am

28 minutes

6th hour

11:09 am – 11:37 am

28 minutes

 

7-Period Days

1st hour

8:20 am – 9:10 am

50 minutes (announcements)

2nd hour

9:15 am – 10:01 am

46 minutes

3rd hour

10:06 am – 10:52 am

46 minutes

4th hour

10:57 am – 12:27 pm

60 minutes

A Lunch

10:52 am – 11:22 am

Class   11:27 am – 12:27 pm

B Lunch

11:27 am – 11:54 am

Class   11:57 am – 12:27 pm

C Lunch

11:57 am – 12:27 pm

Class   10:57 am – 11:57 am

5th hour

12:32 pm – 1:18 pm

46 minutes

6th hour

1:23 pm – 2:09 pm

46 minutes

7th hour

2:14 pm – 3:01 pm

47 minutes